Z-IT koristi Odoo sustave poslovne inteligencije kako bi olakšao i podržao najbolje prakse vaše organizacije. Posvećeni smo pružanju inovativnih i zdravih promjena vašoj organizaciji putem tehnologije. Naš proces i metodologija osiguravaju da su ciljevi jasni, ciljevi su mjerljivi i neželjeni uvjeti su ublaženi. Svako angažiranje smatramo partnerstvom, usredotočujemo se na brzi povrat ulaganja i cijenimo priliku da zaradimo vaše povjerenje.

 

Nudimo sveobuhvatno rješenje za upravljanje projektima pomažući pri odabiru i implementaciji pravog softverskog rješenja, osiguravajući raspoređivanje i potraživanja te obuku korisnika. To počinje temeljitom procjenom naših klijenata kako bi razumjeli njihove potrebe prije nego što iznesemo bilo kakve preporuke.

odoo logo 2.png
Moj logo.jpg
odoo logo 2.png

e-mail: info@z-it.hr

gsm: +385915668133

www.z-it.hr

Radno vrijeme : 09-17, Pon-Pet

Radnička cesta 80, 10 000 Zagreb,Croatia

Odoo je paket poslovnih aplikacija otvorenog koda koje pokrivaju sve potrebe vaše tvrtke: CRM, eCommerce, računovodstvo, inventar, prodajno mjesto, upravljanje projektima itd. Odooova jedinstvena vrijednost je u isto vrijeme vrlo jednostavna za uporabu i potpuno integrirana.

Sva prava pridržana | Zelić Informacijske-Tehnologije

Određeni elementi autorsko su pravo tvrtke Odoo Inc. prikazani pod odobrenjem

Moj logo.jpg